Olympia Vastgoed

Welkom op de website van Olympia Vastgoed.

 

Johannes Degroote, oprichter van Olympia vastgoed, stelt zich hieronder graag even kort aan u voor:

 

"Ik begon mijn carrière in de vastgoedsector in 2010. Als erkend BIV-makelaar ben ik reeds jarenlang vertrouwd met de commercialisatie van nieuwbouwvastgoed (residentieel, kmo, investeringsvastgoed).

 

Door de jaren heen heb ik In de rol van Head of Sales bij verschillende vooraanstaande bouwpromotoren ruime ervaring opgedaan en dit in alle facetten van de commercialisatie van vastgoed (d.i. vanaf ontwikkeling tot verkoop). Graag wil ik die ervaring delen en tevens een passende oplossing bieden in de verkoop van zowel nieuwbouw als bestaand vastgoed.

 

Mensen maken tijdens het leven verschillende levensfases door met veranderende wensen en noden op het vlak van het vinden van een passend pand. De aankoop van een nieuwe eigendom gaat bovendien veelal hand in hand met de verkoop van de bestaande woning.

 

Olympia Vastgoed staat u als deskundige partner graag bij om uw zoektocht naar een nieuw pand in goede banen te leiden. Wij hopen u dan ook binnenkort in één van onze kantoren te mogen verwelkomen."

Wie zijn wij?

Olympia Vastgoed is een vastgoedbedrijf dat zich heeft toegelegd op het bieden van oplossingen op maat voor zijn klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het bepalen van de waarde van uw eigendom, of het nu gaat om een gebruikelijke woning of een moeilijker in te schatten vastgoed zoals vervallen vastgoed of een ontwikkelbare grond.

 

Bij Olympia Vastgoed helpen wij u graag bij het doorlopen van de juiste stappen om de waarde van uw vastgoed te schatten en bieden wij ondersteuning voor het ontwikkelen van uw vastgoed met betrouwbare partners.

 

Wanneer u uw vastgoed wenst te verkopen of te verhuren, bieden wij verschillende formules op maat van uw behoeften. Zo kunt u kiezen voor onze 1%+btw formule waarbij u zelf de bezichtigingen kan doen met ondersteuning van ons team. Als u liever de verkoop van uw vastgoed volledig uit handen wilt geven, kunnen wij u onze all-in formule aanbieden.

 

Maak gerust een afspraak met ons om meer te weten te komen over onze manier van werken en hoe wij u kunnen helpen met uw vastgoedbehoeften. Wij staan klaar om u te assisteren bij elke stap van het proces.

Samenwerken met Olympia Vastgoed

Olympia Vastgoed biedt u professionele hulp bij het aanbieden van uw vastgoed op de juiste manier en voor de beste prijs. Uw wil het van de daken schreeuwen dat u de perfecte woning te koop aanbiedt. Maar bereikt u daarmee ook de juiste mensen? Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste kopers of huurders te bereiken en zullen ons uiterste best doen om dit voor u te verwezenlijken. Onze ervaring en kennis van de vastgoedsector stellen ons in staat om efficient te werken en de beste resultaten te behalen. Maak snel een afspraak met ons om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het aanbieden van uw vastgoed.

Gratis schatting?

Laat uw woning gratis en nauwkeurig schatten.

De juiste prijs is essentieel voor een zorgloze verkoop. 

Dankzij onze uitgebreide & persoonlijke marktanalyse weet u precies tegen welke prijs u uw grond of woning het best, en dus het snelst verkoopt. 

Kantoor Jabbeke

Dorpsstraat 42A
8490 Jabbeke

Kantoor Assebroek

Lorreinendreef 82,
8310 Assebroek

ERKEND VASTGOEDMAKELAAR
BEMIDDELAAR BIV: 507543

BTW: BE0792169405

Derdenrek.: crelan BE77103081293142

BA Verzekering en borgstelling: AXA Belgium NV (Polisnummer: 730.390.160)

 

België Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) Luxemburgstraat 16 B, 1000 Bruxelles
RPR Gent – afdeling Brugge.
Koninklijk besluit van 27 september 2006
BIV plichtenleer: www.biv.be

 

Onderworpen aan deontologische code van het BIV

Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector